Redox Moleculen

''Your body's ability to heal is greater than anyone has permitted you to believe.''

Redox Signaalmoleculen

Wat zijn Redox Signaalmoleculen?

Redox Signaalmoleculen zijn onmisbaar voor de gezondheid en de werking van de cellen in het lichaam. Redox Signalering is een continu en belangrijk proces waarbij cellen met elkaar communiceren en vitale lichaamsfuncties uitvoeren. Het regelt wanneer cellen gerepareerd of vervangen moeten worden en hoe cellen reageren op oxidanten en vrije radicalen.

Elke cel in het lichaam maakt daarom voordurend Redoxsignaal moleculen aan maar na ons twaalfde jaar maken onze cellen steeds minder van deze moleculen. Hierdoor werken de cellen steeds minder efficient met gezondheids en ouderdomsklachten tot gevolg. Rond 70 jarige leeftijd zal de productie gedaald zijn naar ongeveer 10 procent. ASEA is wereldwijd het eerste en enige supplement dat Redox Signaalmoleculen weer aanvult en zo de natuurlijk werking van het lichaam op belangrijke wijze ondersteunt.

Er zijn twee soorten van signalering moleculen – ‘activator’ en ‘communicator’. Deze twee spelen de rol van boodschappers en zijn verantwoordelijk voor de verbinding tussen cellen in ons lichaam. Redox Signaalmoleculen zijn elementen die van nature worden geproduceerd binnen elke cel van het lichaam en hebben een tweeledige functie: activator en communicator.

De ‘activator’ moleculen triggeren antioxidanten opgeslagen in het lichaam. Antioxidanten zijn zeer effectief in het afweren van de schade veroorzaakt door vrije radicalen en oxidatieve stress, maar ze kunnen niet werken tenzij geactiveerd door de signaalmoleculen.
De ‘communicator’ moleculen zijn verantwoordelijk voor het inschakelen van de juiste communicatie tussen de cellen van het lichaam en zorgen voor de optimale prestaties van het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ‘invloeden’ van buitenaf, zoals schadelijke bacteriën, virussen en dergelijke.

De miljoenen cellen in ons lichaam zijn in staat om goed te functioneren en te communiceren als gevolg van de Redox Signaalmoleculen.

Waarom is Redox Signalering zo essentieel?
Zowel externe als interne factoren als stress, giftige chemicaliën, bacteriële infecties, slechte voeding et cetera beïnvloeden onze gezondheid niet op een positieve manier. Dit veroorzaakt schade aan onze lichaamscellen en een vermindering van Redox Signaalmoleculen. Dat heeft tot gevolg dat de anti-oxidanten en het immuunsysteem niet in staat zijn om effectief te functioneren, wat leidt tot een breed scala aan gezondheidsproblemen.

ASEA is het eerste en enige stabiele en perfect uitgebalanceerde middel met deze reactieve Redox Signaalmoleculen die buiten levende cellen bestaat. Het kan gebruikt worden om de juiste balans in het lichaam te herstellen en behouden, ter ondersteuning van het immuunsysteem en het zelfgenezende vermogen van ons lichaam.

Redox

Redox

Heeft u vragen of interesse?