Reconnection

''Every time you decide, you shift. Choose who you want to be and you will shift into that version of yourself.''

The Reconnection

De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe.

The Reconnection verbindt ons met nieuwe “axiatonal” lijnen die ons in staat stellen unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze healing en uiteindelijk voor onze evolutie.

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

De Reconnectie brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam.

De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden in van onze DNA strengen en zorgt voor reïntegratie van de “snaren”.

Een Persoonlijke Reconnectie werkt levenslang door op alle niveaus. Het is een bewuste keuze die je maar eens in je leven maakt. Je leven zal meer gaan stromen.

Deze verbinding  wens ik iedereen op aarde toe.

Een Persoonlijke Reconnectie vindt plaats in 2 sessies. Bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen, in ieder geval binnen een week. De sessies duren ruim een uur. Tijdens de Reconnectie lig je in een ontspannen houding, met kleding aan, op een massagetafel. Je laat alle verwachtingen los en je stelt jezelf open voor wat zich aandient.

 

”Every time you decide, you shift. 

Choose who you want to be and you will shift into that version of yourself.”

Bentinho Massaro

Met Eric Pearl, oprichter Reconnective Healing.

Heeft u vragen of interesse?