Raindrop Massage

''I am a lighthouse rather than an lifeboat. I do not rescue, but instead help others to find their way to shore.''

De Raindrop Massage

Helpt het lichaam fysiek, mentaal en emotioneel weer in balans te brengen

De grote man achter Young Living, D. Gary Young, heeft een speciale massagetechniek ontwikkeld die balans brengt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

De Raindrop techniek is een combinatie van oude Lakota wijsheden gecombineerd met kalmerende, energiegevende en balancerende essentiële olien, die een zeer krachtige werking hebben maar zeer zacht van behandeling is.  De Raindrop wordt uitgevoerd door een speciale techniek en massage genaamd Vita Flex. Hiermee creëer je evenwicht en harmonie in het lichaam op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Blokkades worden opgeruimd zodat je energie weer kan stromen, afvalstoffen worden losgelaten, zodat deze het lichaam kunnen verlaten en de balans wordt hersteld in je energiebanen.

De behandeling begint bij de voeten. Met Valor, een speciale olie samenstelling, wordt het lichaam geholpen weer in energetische balans te komen. Hierbij merken de meeste klanten al de rustgevende en harmoniserende werking. De daaropvolgende Vitaflex techniek met verschillende oliën bereidt de rug op de Raindrop behandeling voor. Door het opbrengen van de oliën op de rug met vederlichte bewegingen en lichte massagetechnieken trekken de plantaardige werkstoffen in de rugspieren en helpen het lichaam de emotionele en energetische balans weer te vinden. De klant laat los en kan zich geheel ontspannen.

De oliën van de Raindrop techniek  bestaan  uit een collectie van 9 op elkaar afgestemde etherische oliën en twee massage oliën.

Etherische oliën

Welke etherische oliën worden gebruikt bij de Raindrop Technique?

Valor: 

Helpt aarden. Bevordert het gevoel van kracht, moed en zelfvertrouwen. Verlicht gewrichtspijn, helpt bij stress, versterkt aandacht, helpt bij angst en slechte dromen. Zorgt voor balans en eigenwaarde. Evenwichtherstellend. Stimuleert het recht worden van de ruggengraat.

Oregano: 

Leid tot gevoel van veiligheid. Heeft een sterke immuunverbetering en ondersteunt de luchtwegen. werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, zenuwstelsel, bloed en lymfesysteem.

Thyme:

Helpt bij vermoeidheid, bij veroudering. Bevat sterkte antioxidanten. is zeer antibacterieel, reageert direct op virussen en bacteriën, beschermd tegen griep en verkoudheid, goed voor de concentratie. Opwekkend bij stress en fysieke zwakte.

Basil: 

Werkt ontspannend. Helpt bij mentale vermoeidheid. Werkt hormonaal. Verbetert de aderen, versterkt de slagaders. werkt krampstillend, ontspant de spieren, verscherpt de zintuigen, verlicht angst en depressie.

Wintergreen: 

Is heel goed in het kalmeren na lichamelijke inspanningen. Goed voor spier, botten en gewrichten. goed voor botstructuur, kalmerend en ontspannend voor de spieren.

Marjoram: 

Helpt tegen spierpijn. Helpt bij luchtweginfecties. Ontspant en kalmeert. Helpt bij spijsverteringsproblemen en helpt bij menstruatiekramp. Kalmeert en verstekt het zenuwstelsel

Cypress: 

Kalmeert lichaamsongemakken. Ondersteunt het ademhalingssysteem. Bevordert de bloedcirculatie en hypofyse, boost je immuunsysteem en verlicht artritis. Ondersteunt lymfestelsel en zenuwstelsel.

Peppermint: 

Geeft een energie boost, versterkt alertheid, helpt bij het geheugen. Werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en bevordert dat de oliën beter worden opgenomen.

Aroma Siez:

Spierontspannend middel. Kalmeert en ontspant.

 

Een Raindrop massage duurt ongeveer 60 minuten.

 

Independent Distributor

Reconnect and Balance

#115631544

Heeft u vragen of interesse?