QM Hypnose

Quantum Manifestatie HYPNOSE, ervaren wie je ten diepste bent

Je bent de creator/schepper van je eigen werkelijkheid.

You are the Producer, Director and Actor in your own life. You are also the Scriptwriter, but the script is being written as it goes along, you can change the script anytime you want…..

… waren de woorden van Dolores Cannon een wereldberoemd hypnotherapeut en onderzoeker naar paranormale zaken.

Ontwaken, wij zijn aan het ontwaken, we komen in een tijd dat we ons weer langzaam kunnen herinneren wie we daadwerkelijk zijn, lichtwezens, prachtige mooie zielen. In dit proces komen er ook steeds meer vragen, wie ben ik ten diepste, wat kom ik doen op aarde, wat is mijn zielenmissie.
Deze vragen en al jou andere persoonlijke vragen kunnen we meenemen in de hypnose sessie.

Een QM hypnose sessie duurt tussen de 4 en 6 uur en bestaat uit een voorgesprek, de sessie en een nagesprek.

In het voorgesprek wil ik je graag beter leren kennen, wie ben je, wat is belangrijk voor je en wat is de reden dat je deze reis wilt maken. Dit alles op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Tijdens de inductie wordt je in een diepe staat van ontspanning gebracht waarin ik je zal begeleiden om de mind even naast je neer te leggen zodat er beter toegang is tot het onderbewuste.
De mind is zeker belangrijk in ons leven, we behandelen deze met respect, hij/zij mag obeserveren maar niet anticiperen in jou hypnose sessie.

Portfolio

De reis die jij in jezelf gaat maken kan jouw op plekken brengen in dit leven, andere levens, dimensies en universums. Als we deze reis hebben doorlopen gaan we contact maken met je Totale Zelf. Contact maken met het Totale Zelf is contact maken met je hart. Het hart is de poort waardoor alle informatie die voor jou belangrijk is, in samenwerking met het TZ, door kan komen. Het Totale Zelf weet alles van jou, is liefdevol, niet oordelend en zal je de kennis geven om jou te ondersteunen in jou proces waar je dat nodig zal hebben. We gaan naar binnen, op avontuur. Het is een reis in jezelf en heeft eigenlijk altijd te maken met fases in je leven die nu belangrijk voor je zijn.
Wat mag er geheeld en getransformeerd worden, welke inzichten en patronen mogen duidelijk worden en welke overtuigingen mag je loslaten.

Van de sessie wordt een audio opname gemaakt die naar je toegezonden wordt zo dat je deze thuis kan afluisteren waardoor de inzichten beter kunnen integreren die tijdens de sessie hebben plaatsgevonden.

Na de sessie gaan we samen jouw reis bespreken.

Kosten hypnose sessie 295 euro.