Linda Vos

Oprichtster en eigenaresse van Reconnect&Balance

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en moeder van 2 dochters.

Op jonge leeftijd kwam ik al in aanraking met healing en wist dat dit mijn passie was.

Eerst volgde echter een toerisme opleiding, omdat ik gek ben op reizen en het onmoeten van mensen in andere culturen. Bovendien staat milieu bij mij hoog op het lijstje en had ik gedurende zes jaar een bedrijf in ecologische kleding.

In 2005 verhuisde ik met mijn gezin naar Spanje. We wilden onze grenzen verleggen, kwaliteit van leven met onze kinderen, ondernemen onder de zon. We hebben er van genoten totdat mijn man eind 2010 plotseling kwam te overlijden.

Een zware tijd volgde en zette me aan mij opnieuw en verder te verdiepen in healing en meditatie. Dat hielp mij te worden wie ik nu ben; een gelukkig en dankbaar mens dat weer volop van het leven geniet.

De vele cursussen die ik heb gevolgd bevestigden mij in de overtuiging dat healing en coaching mijn weg is. Ik wil het verschil kunnen maken voor een ander, je op weg helpen in jouw evolutie proces met open hart en heel veel liefde.

Van jongs af aan heb ik een grote passie ontwikkeld voor  uiterlijke verzorging. Door deze passie heb ik een uitgebreide lijn op kunnen zetten voor de natuurlijke huidverzorging.

Sinds augustus 2017 ben ik weer terug in Nederland waar ik vol enthousiasme verder ga met Reconnect and Balance.

Linda Vos oprichtster en eigenaresse

Reconnect & Balance

Een combinatie van innerlijke en uiterlijke gezondheid. Spiritualiteit en een mooie lijn van natuurlijke producten.

Hemi - Sync

Na meer dan 60 jaar onderzoek en duizenden labo-sessies blijft het Hemi-Sync®-proces ongeëvenaard in zijn vermogen om ons te helpen bij het optimaliseren van ons menselijk potentieel.

Healing

Reconnective healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn

Natuurlijke huidverzorging

De nieuwe lijn van Reconnect & Balance brengt een goede combinatie van natuur en verzorging. De producten zijn zorgvuldig en exclusief bereid en hebben een goede invloed op de huid.