Linda Vos

Oprichtster en eigenaresse van Reconnect&Balance

Linda kwam tijdens haar vroege jeugd al in aanraking met paranormale ervaringen waar niemand haar een antwoord op kon geven. Rond haar twintigste jaar is zij zich meer gaan verdiepen van wat haar was overkomen dmv het lezen over bewustzijn en spiritualiteit. De gebeurtenissen uit haar jeugd kregen vorm, er is meer in het leven dan wat we op zintuigelijk en fysiek niveau kunnen ervaren. De mens is meer dan zijn fysieke lichaam.

Vanaf 1998 is zij haar eerste cursus energetisch werk gaan volgen bij SHY Spiritual Human Yoga onder leiding van Mr. Dang. Het voelde als thuiskomen en dit zette haar aan om nog meer de verdieping in te gaan met de opleiding Neuro Emotionele Integratie en cursussen van Drunvalo Melchizedek, Eric Pearl en Munay Ki.

Naast haar interesse in het buitenaardse zijn ondernemen en reizen haar grootste passie. in 2005 verhuist zij met haar gezin naar Spanje, ondernemen onder de zon. Hier ontwikkelt zij haar lijn voor natuurlijke huidverzorging en volgt zij opleidingen in orthomoleculaire suppletie, verschillende massage technieken, meditatie en reizen naar andere staten van bewustzijn via Hemisync van het Monroe Institute.

Na 12 jaar in Spanje te hebben gewoond komt zij In 2017 samen met haar dochters weer terug in Nederland. Het wordt tijd om een nieuwe weg in te slaan, of zoals zij zelf zegt, de weg vindt mij..

Zij start de opleiding tot Vitalfeld therapeute en begint haar eigen praktijk met de holistische bodyscan, werken met frequenties, klanten mentaal ondersteunen, disbalansen snel en gericht opsporen en deze ook behandelen. Haar laatste opleiding QM Hypnose maakt het voor haar nu compleet om haar klanten die open zijn om de verdieping in te gaan, levensvragen hebben of trauma willen helen, vanuit het hartsbewustzijn te ondersteunen in hun reis.

Portfolio

Linda Vos oprichtster en eigenaresse

Reconnect & Balance

Een combinatie van innerlijke en uiterlijke gezondheid. Spiritualiteit en een mooie lijn van natuurlijke producten.

Hemi - Sync

Na meer dan 60 jaar onderzoek en duizenden labo-sessies blijft het Hemi-Sync®-proces ongeëvenaard in zijn vermogen om ons te helpen bij het optimaliseren van ons menselijk potentieel.

Healing

Reconnective healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn

Natuurlijke huidverzorging

De nieuwe lijn van Reconnect & Balance brengt een goede combinatie van natuur en verzorging. De producten zijn zorgvuldig en exclusief bereid en hebben een goede invloed op de huid.