Healing

''HEALING doesn't mean the damage never existed. It means the damage no longer controls our lives.''

Reconnective Healing

De bijzondere Reconnective Healing is ontdekt door Dr. Eric Pearl, Los Angeles. Eric geniet veel belangstelling van top doctoren, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd. Onder andere van het Jackson Memorial Hospital, UCLA, universiteitsziekenhuis van Miami en Arizona.

Reconnective healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

 

”HEALING doesn’t  mean the damage never existed. It means the damage no longer controls our lives.”

Services

Ik had ontstoken achillespezen aan beide enkels en heb 2 jaar rond gelopen in verschillende ziekenhuizen. Diverse malen in het gips, eerst met 1 been en dan met het andere, dan met 2 benen tegelijk en dat ook weer verschillende keren en nog steeds elke dag pijn en geen enkele verbetering ook niet met de nodige medicatie. Kwam ik op aanraden bij Linda terecht. Ik moet eerst even zeggen dat ik een heel nuchter persoon ben en niet geloof in dit soort dingen als healing. Ze heeft me 3 keer behandelt en sindsdien heb ik geen last meer.. voor mij zoiets geweldig, kon het niet geloven en mijn omgeving was ook verbouwereerd. Ik ben je eeuwig dankbaar Linda. Groeten Denise.

Denise
Services

Ik had al enige tijd last van paniekaanvallen en duizelingen en voelde me totaal niet lekker. Ik hoorde van iemand positieve verhalen over healing waar ik nooit in geloofde, maar wou alles proberen om me beter te voelen. Na de sessie die ik kreeg voelde ik me gelijk een stuk beter, het was een hele fijne ervaring. Liefs, Eva

Eva

Heeft u vragen of interesse?