Cactusolie

Het nieuwe wonder

Sinds een paar jaar is er een nieuwe olie te koop, namelijk Cactusolie, het is het beste schoonheidsproduct ooit gemaakt.

 

De cactusvijg is een ovaalvormige vrucht, ze komen oorspronkelijk uit Zuid – Amerika groeien ook rond de Middellandse en Marokko waar ze de laatste jaren meer dan 125.000 hectare hebben geplant.

 

Cactusolie wordt gemaakt van de cactuszaden. Voor 1 liter Cactusolie heb je zeker 1000 kilo cactusvijgen nodig. Hier blijft na het verwerken nog 30 kilo zaden over, deze worden koud geperst en uiteindelijk hou je 1 liter olie over.

 

Cactusolie is de duurste olie ter wereld. Het hoge percentage van tocoferolen, de natuurlijke vitamine E is één van de krachtigste antioxidanten. Het is de enige olie ter wereld die zoveel vitamine E bevat.

 

Het verschil tussen Arganolie en Cactusolie is het percentage vitamine E. Arganolie bevat 620mg/kg en Cactusolie 1000mg/kg.

 

Heerlijk om te gebruiken voor

 

– huid haar en nagels

– werkt verjongend en verstevigt de huid

– gaat rimpelvorming tegen

– vermindert littekens en voorkomt striae

– herstelt de huid en beschermt de cellen

 

Ook onze Cactusolie van Reconnect and Balance is een 100 % puur ecologisch gecertificeerd product, niet getest op dieren, koud geperst en vrij van parabenen en andere conserveringsmiddelen.

Heeft u vragen of interesse?